Szabadulószoba

kitelepülésre, csapatépítésre

Akár beltéri, akár szabadtéri rendezvény:

Mi készen állunk!

​​​​

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Nyolcféle szabadulószoba

és öt szórakoztató program

Több, mint öt éves tapasztalattal rendelkezünk a hagyományos jellegű szabadulószobák, logikai rejtvények és játékos vetélkedők világában, felnőttek és gyerekek számára egyaránt.


Folyamatosan bővülő kínálatunkban jelenleg nyolc szabadulószobából és öt egyéb szórakoztató programból választhatnak. Vegye fel velünk a kapcsolatot a teljes, részletes ajánlóért!

A hagyományos, vagy élőszereplős, azaz színészes szabadulós játékaink ideálisak bármilyen rendezvényre, céges programra és csapatépítésre.

1/2

Rejtély Expressz

ajánlatunk csapatépítésre

A békés céges vacsora izgalmas játékká változik, amikor a főnököt elrabolják. A túszejtő üzeneteket küld és feladatokat ad a játékosoknak, hogy bizonyítsák rátermettségüket és szakmai tudásukat.

A csapatépítés izgalmát és hatékonyságát az egyedi játékrészletek is fokozzák, melyeket az Önök alkalmazottaihoz és szakmai tudásukhoz igazítunk.

Ajánlott létszám: 6-20 fő

A helyszínt a Fészek Expressz Étterem biztosítja.

Kaland az idegenlégióban

Ezt a szabadulós játékot a Képes Kiadó és az Árkád üzletház felkérésére készítettük el, melyet a SZÍN-en és a RakpartFeszten játszották az arra járók. A játék átütő siker lett ezért megtartottuk állandó játéknak és azóta  az egyik legnépszerűbb játékunk.​

A játékosokat egy részeges legionárius fogadja, emiatt a játék kezdete előtt már garantált a nevetés. A legionárius végig jelen van, a játékosokat vezeti, segíti és szórakoztatja. A játék célja: megtalálni a cár gyémántját, melyet egy bajtársuk (aki sajnos jelenleg nem tud segíteni, ugyanis nincs feje) rejtett el annak idején.

1/5
1/4

Tamil terrortanya

A játékosok értesülnek róla, hogy tamil terroristák foglyul ejtették a világ legbénább titkosügynökét, majd kiszedték belőle, hogy a titkosszolgálatok már a nyomukban vannak.

A játékosok nemzetközi ügynökök, akiknek az a feladatuk, hogy a tisztet kiszabadítsák, közben pedig próbálják meghatározni a terrorszervezet bázisát egy későbbi katonai akció számára.

Ellenséges főhadiszállás

Ezt a játékot eredetileg a Sziget fesztiválra készítettük el, az ott bulizó fiatalok számára. Épp ezért a pályát extrovertált, laza közösségek számára ajánljuk. Ugyanis:

 

A játékosokat egy "rrusovnai" akcentussal beszélő kórboncnok fogadja, aki épp egy hullát boncol. A rrusovnai terrorista csoport épp egy atomtámadást készül indítani, a játékosok feladata beépülni inkognitóban és elhitetni a nem éppen nyugodt lelkületű kórboncnokkal, hogy csupán egészségügyi ellenőrzést végeznek. Természetesen a valódi célja a bátor játékosoknak, hogy megszerezzék a megfelelő kódot a támadás leállításához és kiderítsék, hogyan tehetik azt. Segítségükre az előző, sikertelen ügynök szellemhangja siet. Mindezt az említett humoros figura orra előtt...

Német autógyár-kartell

A játékosokat egy alkalmazott fogadja, aki elmondja, hogy Schalbe úr, a vezérigazgató a halálos ágyán önfeljelentést tett és lerántotta a leplet a német autógyártók kartelljéről. A Gazdasági Versenyhivatal hamarosan megérkezik, ezalatt kellene a játékosoknak kinyitniuk egy széfet és eltüntetni belőle a bizonyítékokat.


Schalbe úr hóbortos ember volt. Titkait elkódolva, egy laptopon tartotta. Ennek tartalma a játékosok számára hozzáférhető. Irodájában számos logikai doboz rejti a kódokat, amellyel egyre közelebb férkőzhetnek a megoldáshoz.

Merénylő az irodaházban:

céges csapatépítés

Ez a szabadulós játék kifejezetten cégeknek készült, ugyanis a játékosok csapatokra vannak osztva és egymás nélkül nem képesek teljesíteni a pályát, szoros együttműködés szükséges a sikerhez.

A játékosok a helyszínre betérve egy emberrel találkoznak, aki éppen az eszméletlenségből ocsúdik fel, ugyanis leütötték. Idegesen elmondja a játékosoknak, hogy valami őrült egy bombát helyezett el aktatáskákban, mert elege van abból, hogy ennél a cégnél senki sem kommunikál. A játékosok feladata hatástalanítani a bombát, mely célt csak akkor érhetik el, ha folyamatosan kommunikálnak és segítik egymást.

  • A játék célja: Bomba-hatástalanítás, kommunikáció

  • A program 2-4 egyformán berendezett szobában játszódik

  • Játékidő: 60 perc

1/2
1/2

Kincsesláda:

szabadulószoba gyerekeknek

Ez a kitelepülős pálya kifejezetten 8-14 éves gyermekek számára készült. 

A kalózok nem tudtak megosztozni kincseiken, ezért elvonultak, hogy párbaj segítségével döntsék el a vitát. A gyerekeknek így van valamennyi idejük, hogy saját maguk találják meg és osszák el igazságosan a kincseket.

Emberrablók - akár 25 fő számára egyszerre

Eredetileg egy vendéglátó hely 25 felszolgálója számára készült játék. A sajátságos dekorációkkal ellátott szobában egy civil ruhás nyomozó fogadja a játékosok csoportját. Közli velük, hogy egy általuk is ismert munkatársukat elrabolták. Az emberrablók nem fognak telefonálgatni, hanem minden követelésüket és az összes többi feltételt a dekorációba és elrejtett tárgyakba kódolták. A nyomozó azt várja a társaságtól, hogy a legtöbbet megfejtik ezek közül, hiszen ők az áldozat munkatársai.

Egyedi játékkészítés

Cégünk egyedi játékkészítést is vállal! Az Önök rendezvénye, az Önök igényei. Minden paraméterében személyre szabható megoldások. Van egy jó ötletük? Mi játékot csinálunk belőle!

 

Amiben biztosak lehetnek: lesz egy jó sztori, egy kis izgalom és valami csavar!

Kiegészítő programjaink többek között: VR, kocsmakvíz, humorműsor.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

  • Facebook

Bp. 1053 Kossuth L. u. 20. Fészek Expressz Étterem

Együttműködésben: Jooble